WIE IS WIE?

Dokters

Dokter An Marius
Dokter Ellen Thibaut
Dokter Wouter Carton
Boonvennestraat 4
9290 Berlare
T. 052/42.60.24

Medisch secretaresse

Marian is elke dag aanwezig van 8u tot 12u. Voor een afspraak, een voorschrift, een vraag of ander probleem kan u haar altijd bereiken op het volgende nummer 052/42.60.24

Om de dokters zo weinig mogelijk te belasten probeert Marian u in de mate van het mogelijke verder te helpen. U belt dus het best tijdens de openingsuren van het secretariaat. Moet u iets binnenbrengen of afhalen, dan doet u dit best wanneer Marian er is.

Als Marian u vraagt naar de reden van uw contact, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en dringendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Ook zij heeft dus beroepsgeheim.

Huisarts in opleiding (HAIO)

Onze huisartsenpraktijk is officieel erkend door de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid en is aangesteld door het Interuniversitair Centrum voor Huisartsopleiding als opleidingspraktijk.
De haio is een gediplomeerd arts die zich specialiseert in de huisartsgeneeskunde in een of meerdere aangestelde opleidingspraktijken.
De haio is betrokken bij alle activiteiten van de praktijk en overlegt dagelijks met de praktijkopleider (Dr Marius).
Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde op te volgen.

Het is mogelijk dat stagiairs geneeskunde aanwezig zijn tijdens de raadpleging of ons vergezelt bij huisbezoeken. Evenals wij zijn ze ook gebonden aan het beroepsgeheim. Wat is het nut voor u en voor ons?  Buiten het feit dat een goede opleiding van artsen belangrijk is voor de toekomst en wij daaraan willen meewerken, is het zo dat stagiairs ons ook wat kunnen leren. Zij hebben immers pas de nieuwste evoluties in de geneeskunde gestudeerd. Bovendien wordt uw probleem door twee mensen gelijktijdig bekeken. Dit laat ons toe om alles nog eens duidelijk op een rijtje te zetten en na overleg voor u de beste oplossing te kiezen.

Dokter An Marius
Dokter Ellen Thibaut
Dokter Wouter Carton
Boonvennestraat 4
9290 Berlare
T. 052/42.60.24
 
logoblack.fw.png
Huisarts van wacht

∙ Berlare, Uitbergen, Schoonaarde: 052/22.65.65
∙ Overmere, Kalken, Laarne: 09/365.09.01
∙ Zele: 052/45.67.89
∙ Wichelen, Schellebelle: 09/366.09.66

Weekends en feestdagen

Wachtpost Vehamed
Kroonveldlaan 40d, Dendermonde
052/730.100

Openingsuren

8u tot 19u (hele dag bereikbaar)

 

Dringende hulp

Levensbedreigende situatie: 100 of 112

Spoedgevallen: secretariaat (052/42.60.24)

Copyright © An Marius 2023. Alle rechten voorbehouden.