top of page
Huisartsenpraktijk De Boonvenne_edited.jpg
Consultaties

Praktisch

Goede gezondheidszorg kan enkel met een goede arts-patiënt relatie met wederzijds respect. Bij het niet naleven van de afspraken of bij agressie (welke vorm dan ook) wordt de samenwerking onomkeerbaar stopgezet!

We voorzien één afspraak per persoon. Komt u met meer dan één persoon, maak dan meerdere afspraken.

Beperk het aantal problemen per afspraak. Voor de minder dringende problemen, maak een andere afspraak. Zo moeten u en de volgende patiënt niet te lang wachten.

Kunt u niet aanwezig zijn, annuleer dan zo snel mogelijk. Ten laatste 2 uur vooraf! Zo voorkomt u dat we een annuleringsrekening van 25 euro sturen.

 

De patiënt is zelf verantwoordelijk om te informeren naar de resultaten van zijn/haar onderzoeken. Gelieve zelf actief te bellen naar uw huisarts voor de resultaten van bloed-en urineuitslagen, verslagen radiologie, .... (zie telefonisch moment)

Breng steeds uw identiteitskaart mee. Ook voor kinderen is het belangrijk om hun identiteitskaart mee te brengen. Is uw identiteitskaart nog niet ingelezen? Ga dan even langs bij Marian, de secretaresse. Wanneer u verhuisd bent, een nieuw telefoonnummer hebt of een andere mutualiteit, geef dit dan even door aan de secretaresse zodat zij uw gegevens kan aanpassen. Zo blijven uw gegevens up to date.

Huisbezoeken

U kunt een huisbezoek alleen aanvragen via het telefoonnummer 052/42.60.24, en dit liefst tussen 8u en 11u.

Huisbezoeken zijn voorbehouden voor wie zelf onmogelijk naar de raadpleging kan komen. Indien u zich kan verplaatsen, verkiezen we in de praktijkruimte te werken.

Vermeld bij uw aanvraag voor een huisbezoek zo mogelijk:

  • Naam en voornaam van de patiënt

  • Het volledige adres

  • Een korte beschrijving van de reden voor het huisbezoek


Voor huisbezoeken kan geen tijdstip worden afgesproken.

Telefonisch moment

U kunt de dokter zelf alle dagen (van maandag tot en met vrijdag) bereiken tussen 11u en 11u30 en tussen 17u en 17u30.

Dit is enkel voor korte vragen zoals bloeduitslag, uitslag urinestaal,… Deze worden beantwoord met 'normaal' of 'afwijkend'. Om afwijkende resultaten te bespreken, nodigen we u uit om op afspraak te komen.

bottom of page